Prijzen voor Stella McCartney

Stella McCartney is tijdens de jaarlijkse Britse mode awards gelauwerd met de British Designer of the Year Award en de Designer Brand Award.

Tijdens het mode-evenement dat in het Savoy Hotel in Londen werd gehouden en aan elkaar werd gepraat door G-Star boegbeeld Gemma Arterton en Nick Grimshaw, was het een komen en gaan van sterren. Architect Zaha Hadid was er, Ron Wood, Amber Valletta en Salma Hayek die beiden een jurk van Stella McCartney droegen, Valentino (hij heeft een geweldige expositie in het Londense Sommerset House), Livia Firth (de vrouw van Colin), prinses BĂ©atrice en Rita Ora.

Manolo Blahnik was een van de veertien modegoden die een prijs mee naar huis mocht nemen. De schoenontwerper werd onderscheiden met de Outstanding Achievement in Fashion Award.

bron De Telegraaf

Leave a Reply